Mobilselskaber | Mobilabonnement

onefoneER du på udkig efter et nyt mobilselskab eller et nyt teleselskab? Så kig lige med her en gang. Vi har lavet denne komplete mobilguide så du kan finde netop det mobilselskab der tjener dig og din mobiltelefon bedst.

Der er rigtig mange mobilselskaber på markedet efterhånden, og det boomer næsten frem med nye konstant og hele tiden, der bliver lokket med billige mobilabonnementer, fri tale + sms og mms samt muligvis fri data.

Men hvad er egentlig dit behov når det kommer til din mobiltelefon og dit mobilabonnement Har du brug for en smartphone? eller skal du blot have en telefon der kan ringe? Ja spørgsmålene kan være mange, for vi er alle forskellige når det kommer til bredbånd og mobiltelefoni. Telmore var det første teleselskab der var et online mobilselskab, hvor man kunne indsætte penge på sin konto og betale sit billige mobilabonnement, dette var yderst smart og meget billigt, og dengang jeg selv skiftede fra Sonofon til Netop Telmore der gik jeg fra en mobilregning på 600 kr om måneden til blot 150 kr pr måned, så der var en kæmpe besparelse på mobilregningen.

Dengang var opkaldsafgift ikke fjernet og sms kostede ca 50 øre pr styk, men dette var stadig enormt billigt når man kom fra TDC/teledanmark eller sonofon som tog 1.50 kr pr sms og måske 2 kr pr minut du snakkede i din mobiltelefon.

Det blev en kæmpe succes med Telmore og selskabet blev selvfølgelig hurtigt opkøbt af TDC. Der fulgte en del små nye mobilselskaber efter telmores succes, ALLE ville have en bid af det kæmpe mobilmarked der var på vej i Danmark. Flere teleselskaber kom til bla, Club blah blah som efterfølgende skiftede navn til CBB mobil, Unotel mobil kom også på markedet, samt bibob som eftersigende skulle være et af de allerbilligste mobilselskaber på hele markedet.

Fullrate kom pludselig med utroligt billigt bredbånd, her var man vant til en 2MBit linie til måske 700 kr pr måned, og pludselig tilbudte Fullrate bredbånd til kun 250 kr pr måned. Der var altså en kæmpe besparelse på både sin mobiltelefon og ens internet bredbånd hjemme i stuen, det kunne hurtigt betyde en samlet besparelse på måske 1000 kr om måneden fremfor hvis man havde bredbånd hos TDC og sit mobilabonnement hos TDC dengang det var allerdyrest i DK.

Der er rigtig mange mobilselskaber teleselskaber at vælge imellem og det kan være en jungle at finde rundt i, dog findes der en hjælpene hånd til dig der er i tvivl om du har det rigtige mobile abonnement. Du burde starte med at stille dig selv nogle spørgsmål, Ringer jeg meget eller sms´er jeg meget? Bruger jeg mobilt data på mobiltelefonen? eller nøjes jeg med mit almindelige bredbånd derhjemme? sender jeg mange MMS? eller nøjes jeg med at sende emails hjemmefra? Stil dig selv disse spørgsmål, for der findes mobilpakker og abonnementer hvor de forskellige mobilservices bliver fremhævet fremfor andre ting.

Køb den samlet mobilpakke, Der kan du helt sikkert finde et mobilabonnement hos bla Call me eller oister mobil, hvor du får Fri tale, fri sms, fri mms, fri data og det hele til en samlet pris på ca 299 kr pr måned, og det ER biligt mobiltelefoni. Du kan også finde de skrabede mobilabonnementer hvor der blot er 3 timers fri mobiltale, fri sms, og måske fri mms og så 1 GB fri data eller surf på mobilen. Dette kan man finde helt ned til 79 kr pr måned hvis man kigger de fleste teleselskaber igennem inden man bestiller et nyt mobil abonnement til sin mobiltelefon.

SÅ bare kom igang med at spare penge, det kan hurtigt tjene sig hjem. Ønsker du at se flere af de billigste mobilabonnementer, så click her

Der er ingen tvivl om at tjekker du jævnligt de forskellige mobilselskaber og deres mobilabonnementer, så vil du se at de ændrer priserne ret tit, og der er dermed mange penge at spare på sit mobilabonnement.

Advertisements