Bør man skifte teleselskaber eller mobiltelefon, ved udskiftning af mobilabonnement?

billigt-mobilt-bredbaandIndledning

Apple lancerede iPhone 5S sammen med 5C , hælde koldt vand på dem forventer en iPhone 6 . Men hey, de nye derivater af iPhone 5 er ikke trivielle . Min tidligere artikel panorerede iPhone 5C. Det er nu årsskiftet iPhone 5S at tage centrum . Sammenligninger mellem de tre versioner, der er 5, 5C og 5S afslører, at 5S er hak bedre end de to andre.

Resten af ​​denne artikel dykker ind i, hvad der gør iPhone 5S er den nuværende hjertet banke , selv om det er den dyreste Apple -telefon til dato.

Ja Nr. 1: Udvendig

5S viser, at det faktisk hører til iPhone 5 familien. Dets avatar er blot en smule anderledes i den kosmetiske behandling af sin Derma .

Farver : Huden på 5S fås i 3 farver, hvid, grå og en check -mig- out guld. White er en velkendt farve til iPhone elskere. Men grafit minimalistisk grå og champagne guld er store attraktioner. Det er indlysende, at kunderne var på udkig efter en ny formfaktor, som guldet ser ud til at opfylde. Som pr seneste nyheder rislende i , guld iPhone 5S er i enorm efterspørgsel med kunderne er villige til at skallen ublu beløb for det.

Apple er et premium brand , og kombineret med en kongelig farve som guld , dens show off værdistigninger manifold . iPhone -elskere ønsker at få deres hænder på denne nye farve til at være de tidlige dem til at kræve håneretten !

De affasede kanter, aluminium fælg , lydstyrketasterne og ring / silence nøgler, også belagt i de nye farver , der findes i denne version også.

Den solide build sag og gennemtænkt kontraster låner 5S en antydning af at være robust endnu attraktiv.

Ja Nej 2: Display og software

iPhone 5S sport de samme 4 tommer skærm som sin forgænger iPhone 5 . Vi ved ikke, om tvang til at blive identificeret med iPhone 5 eller fortsætte drille os med en mindre skærmstørrelse har tvunget Apple til at bevare den samme skærmstørrelse. En nærmere undersøgelse afslører, at de skyldige kan være rund hjem knap ( en finger print sensor for 5S ) ved den nederste ende og øresnegl og frontkameraet placeret under hinanden i den øverste ende . Andre telefoner , især dem sportslige 5 tommer skærme har arbejdet ud ergonomisk design for at give de væsentlige træk uden at forårsage ubehag til indehaveren, eksempel Samsung Galaxy 4 . Åh, ved den måde, skærmens levende og sprød på 326 pixel per tomme og opløsning på 1136 * 640 .

På skærmen funktioner er udelukkende en proprietær af iOS 7. . I virkeligheden kommer de ud i fuld herlighed i 5S , glat, lydhør og dejlig . De komplimenterede funktioner iOS 7 , A7 og 64- bit arkitektur manifesterer glimrende på overfladen. Grapevine har det, at Apple har garneret 5S’free apps liste med Garage, Keynote , Numbers film og foto.

For at forstå iOS 7 bedre , læse min artikel forfattet i denne hjemmeside. Mobile applikationsudvikling og specifikt iPhone applikationsudvikling vil håbe at opleve spændende oprør !

Ja Nr. 3: Sensor

Det kan ikke have strakt skærmen, men det har en dejlig klang kaldet fingeraftryk sensor til at erstatte den lidt vigende home knappen . Den iPhone 5S giver dig en mulighed for at bare bruge din finger til at få adgang til din telefon i stedet for en adgangskode. Når alt det er din mobil , er det fik til at genkende dig , er det ikke?

Du kan indpasses i siden Indstillinger (brug telefonens vejledning du har brug for tip ) og registrere dit fingeraftryk til at lade telefonen ved, du er dens ejer. Hvis du er den gavmilde type til at videregive din telefon til andre også , så kan du registrere de andres fingeraftryk så godt. Telefonen kan registrere op til 5 fingeraftryk. På registreret telefonen genkender dit fingeraftryk , og derefter giver dig adgang til det. Bemærk venligst, at kan telefonen tage lidt tid at vænne sig til din finger print. Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis du bliver bedt om at “prøve igen.”

Ja nr. 4: Kamera

Apples arbejdet hårdt på 5S ‘ kamera afdeling og ønsker et klap på ryggen. Vi vil tage et regn check på , at efter at dissekere 5S kameraet. Her nogle hurtige stats:

Kamera nos :. 2 (for og bag )
Opløsning: 8 MP ( bageste kamera ) og 1,2 MP FaceTime HD ( forside kamera)
Blænde : f/2.2 ( bageste kamera )
Flash: Dual LED-blitz kaldet True Tone flash
Billede Signal Processing ( ISP)
Burst Mode (op til 10 billeder per sekund )

Den iPhone 5S har en forbedret 8 MP bageste kamera , der leverer upåklagelig billeder og videoer. Apple har introduceret en dobbelt tone flash kaldet True Tone byder på en kølig og en varm tone . Så når du skyder en scene , OS og kamera system sammen registrerer atmosfære af scenen og aktivere blitzen ved hjælp af den rette kombination af lysdioder til at levere sand til originale billede.

Hvis du vil bruge Burst-tilstanden skal du blot trykke på udløserknappen en smule længere og skyde. Kameraet optager op til 10 fps i burst mode og smart behandler bedst tilfangetagne funktioner fra blandt frames. Disse gemmes med et flag tagget på billederne 5S mener er vigtige.

Apple har ikke glemt den video aspekt . En Slo -Mo kameratilstand er indført i 5S hvilke film på 720 pixels videoer på 120fps . Det kan spilles på langsommere tempo på 30fps. En indbygget slider tidslinje giver dig mulighed for at bremse en ønsket del af videoen. Du kan også dele denne video fra din iPhone med iOS 7 fænomenale deling af funktioner .

Ja Nr. 5: processorer og Battery

Apple har været kapret A7 som den bedste hardware til partner iOS 7. . Det viser sig at være sandt. A7 skubber OS til at vise optrævle selv i fuld herlighed . Blush tapet, smarte ikoner , skarp tekst og farverige animationer, der har fans ooh og aah skyldes A7 motor , som er de hurtige app lanceringer og fiks reaktion , glidende overgange mellem skærmbilleder og funktioner og support indholdsrige funktioner ( kamera).

M7 – bevægelse tvilling A7: Lad os kalde den magt manager. Apple stukket off denne bevægelse co- behandling chip med A6 . A6 forvandlet til A7 og dette barn fik døbt M7 . Denne guru chip overtager fra A7 , når det registrerer telefonens sovende status og påbegynder behandling for lavt strømforbrug apps. Dette tjener til at spare på batteristrøm under standby øge sin magt per opladning . I tillæg til denne opgave , det opfører sig som en sensor hub, indsamling af data fra motion afhængige apps som kompas , accelerometer og gyroskop derved økonomisering brug af batteriet. Tredjeparts apps især sundhed og fitness dyppe i sensoriske funktioner vil drage fordel af M7 .

Forestil dig en situation, hvor M7 registrerer, om du er til fods eller kører, og giver dig retninger . Og hvis du kører , kan det bar iOS fra anmoder dig om at oprette forbindelse til Wi -Fi-netværk undervejs. Det er M7 for dig, folkens!

Batteri: 5S kan prale af en 5.96Kwh batteri, der sparer cirka 10% mere batteristrøm. Disse besparelser er pløjet tilbage for at forbedre ydeevnen. Den stjernernes rolle, som M7 og intelligent styring algoritmer af iOS 7 spillet er store bidragydere i at skabe et bedre batteriets ydeevne.

konklusion

5S udkonkurrerer alle andre smartphones, på tværs af alle OS -teknologier , og inden for dets familie. Det nye OS , iOS 7 og kraftfulde multi core processorer – A7 og M7 gøre deres del for at formere sin præstation. Kamera , multi tasking og andre brugergrupper kritiske funktioner stige til nye højder , at tage dig , brugeren sammen med dem! Apple har på samme beholdt de godt værdsat teknologier som Retina-skærmen i 5S som well.Those hengive i iPhone app udvikling har nu et komplet setup til at køre deres iOS 7 baserede apps.

Det er ikke overraskende , at på trods blive født på samme tid , er denne statelige iPhone sælger mere end 5C , mærket som den fælles mands iPhone.

iPhone 5S – den bedste smartphone til rådighed … i dag ! Se mere omkring de bedste og billigste mobilabonnementer, teleselskaber, billigt mobilt bredbånd eller mobilselskaber på https://teleselskaber.wordpress.com